Termékek

LEGJOBB AJÁNLATOK

VTN MT15 hidraulikus olló, 15-22 t kotrógépre, BÉRELHETŐ, 240.000.- +ÁFA/hét
VTN MT sorozat: 1 olló – sokféle munkafolyamat A kombi olló a cserélhető pofáknak köszönhetőn minden bontási munkafolyamatot el tud elvégezni: • A vékony, keskeny pofa (D pofa) elsődleges bontási munkákhoz használható a még álló építmények ledöntésére, szétdarabolására. • A morzsoló, pulverizátor pofa (P pofa) a szétdarabolt beton- ill. vasbeton morzsolására, anyagok pl. vas és betonszétválasztására használható. • A kombi pofa (R pofa) kiválóan alkalmas beton roppantására, illetve vas vágására. • A vasvágó pofa (S pofa) fémek, acélszerkezetek vágására, darabolására használható. • A favágó pofa (W) fa vágásához, darabolásához és mozgatásához is használható. • A lemezvágó pofa (T) speciálisan csak lemez vágásához használható. VTN MT sorozat: 1 olló – sokféle munkafolyamat
GF Gordini TR250 talajfúró 1,8-2,8t csúszókormányzású gépre 2,5-4 t kotrógépre, BÉRELHETŐ
GF Gordini talajfúró: • Fúrómotor hatszögletű kimenetű tengellyel, spirális fúrószár csatlakoztatásához, • Különböző típusú felfogatásokkal: kotróhoz: egy csapszeges, két csapszeges; csúszókormányzású rakodóhoz: pajzsos • Sokféle fúrószárból lehet választani a különböző anyagokban való fúráshoz. Vídiás élű fúrószár a keményebb köves talajban, akár aszfaltban való fúráshoz. • Pontos ajánlathoz szükségünk van az alapgép típusára, valamint, hogy milyen átmérőben és milyen mélyre szeretne fúrni.
Simex PLB 350 aszfaltmaró, 6-9 t kotrógépre. Bérelhető, 21.000.- +Áfa/nap
Simex PLB sorozat: aszfaltmaró rakodókotróra, kotrószerelékre • aszfalt-és beton felületek megmunkálása • lengő felfogatással: • könnyű kezelhetőség • stabilitás a mart felületen • sokoldalú használhatóság: vízszintes, függőleges, lejtő felületen • közvetlen meghajtás, alacsony karbantartási költség • rezgésmentes működés • használható alagútban; csatornázásnál; függőleges, lejtő felületeken is
Főoldal > Gyakran Ismételt kérdések

Gyakran Ismételt kérdések


Megállt a törőfejem. Mit csináljak?

Ellenőrizze:
 1. hogy a csatlakozók nincsenek-e lerázódva. Sokszor előfordul, hogy a használat során lelazulnak a csatlakozók és az olaj nem tud elfolyni, ezért áll meg a törőfej. Húzza fel a csatlakozókat.
 2. ha a csatlakozók rendben vannak, nézze meg, hogy nincs-e a tüske eltörve a kalapácson belül (vegye ki ehhez a tüskét a kalapácsból, hogy láthassa azt teljes hosszában).
 3. ha továbbra sem megy, érdemes elvégezni az alábbi tesztet: vegye le a visszatérő ági csőről a csatlakozót és a csövet lógassa bele egy tiszta kannába. Vezéreljen rá a kalapácsra röviden; ha az dolgozni kezd és az olaj átfolyik rajta, akkor a hiba a gépen/csatlakozókon lesz valahol. Ha a kalapács nem üt, akkor a törőfejen kell keresni a hibát.

Milyen karbantartási munkákkal tudom megelőzni a nagyobb javítási költségeket a törőfejen?

A tüskevezető persely kopását ellenőrizni, és időben kicserélni a perselyt, ha eléri a gyártó által előírt maximális kopást. Ezzel megelőzhető az ütődugattyú sérülése.
 

Hogyan tudom megelőzni a tüske törését?

 1. 2-3 óránként zsírozni a tüskét a zsírzógombon keresztül, megfelelő kalapácszsírral.
 2. tilos feszegetni
 3. a tüskevezető perselyt időben kicserélni, ne legyen nagyon kikopva
 4. üres ütéseket kerülni lehetőség szerint
 5. merőlegesen dolgozni a törési felületre
 6. ha az anyag nem törik meg 20 másodperc ütés után, abbahagyni az ütést és új törési pontot keresni.

Elkopott/eltörött a bontótüském. Milyen adatra van szükség az új beszerzéséhez?

 1. a bontókalapács típusára, vagy,
 2. a bontótüske pontos méreteire

Gumiláncot akarok venni, de nem tudom a gép pontos típusát.
Hogy tudom megnézni a gumilánc fő méreteit (Szélesség * Osztás * Elemszám):

A gumilánc méretei általában bele vannak sütve a gumilánc belső felületébe: pl. 230*96*33: 230 mm széles, 96mm a távolság csapszegközéptől csapszegközépig, 33 csapszeg van benne.
 

Milyen paraméterek szükségesek a megfelelő alumínium feljáró beazonosításához?

- Plató magassága
- Teherbírás adott tengelytávon
 

Van-e garancia a használt bontókalapácsokhoz?

Igen. Használt törőfejet is mindig garanciával adunk el. Általában 6 hónap a garancia, néhány esetben 1 év.
 

Milyen munkákra való a Comer E21 kézi fűrész?

Kifejezetten utólagos falszigetelési munkákra való, a fugában való vágásra. Kisebb munkákra, családi házak szigetelésénél önállóan is használható, nagyobb munkáknál a kocsis automata gép kiegészítője, és a sarkok vágásához nélkülözhetetlen. Téglavágásra, nyilászárók helyének a kivágására nem alkalmas.
 
Melyik lehajtónál kell lejönnöm az M0-ról, hogy a telephelyükre érjek?
 
Az 58-as számú lehajtónál.
 
Lejöttem az 58-as lehajtónál Nagytarcsa irányába, hol találom meg a Ketten Gépet?
 
100 m múlva az AVIA-benzinkutas körfogalomnál válassza az első kijáratot: Kereskedelmi Park I. Innen egy 50m után kanyarodjon balra (ez a Szilas utca), ott már látja a Ketten Gép sárga zászlóját lobogni.