Termékek

LEGJOBB AJÁNLATOK

VTN MT15 hidraulikus olló, 15-22 t kotrógépre, BÉRELHETŐ, 240.000.- +ÁFA/hét
VTN MT sorozat: 1 olló – sokféle munkafolyamat A kombi olló a cserélhető pofáknak köszönhetőn minden bontási munkafolyamatot el tud elvégezni: • A vékony, keskeny pofa (D pofa) elsődleges bontási munkákhoz használható a még álló építmények ledöntésére, szétdarabolására. • A morzsoló, pulverizátor pofa (P pofa) a szétdarabolt beton- ill. vasbeton morzsolására, anyagok pl. vas és betonszétválasztására használható. • A kombi pofa (R pofa) kiválóan alkalmas beton roppantására, illetve vas vágására. • A vasvágó pofa (S pofa) fémek, acélszerkezetek vágására, darabolására használható. • A favágó pofa (W) fa vágásához, darabolásához és mozgatásához is használható. • A lemezvágó pofa (T) speciálisan csak lemez vágásához használható. VTN MT sorozat: 1 olló – sokféle munkafolyamat
GF Gordini TR250 talajfúró 1,8-2,8t csúszókormányzású gépre 2,5-4 t kotrógépre, BÉRELHETŐ
GF Gordini talajfúró: • Fúrómotor hatszögletű kimenetű tengellyel, spirális fúrószár csatlakoztatásához, • Különböző típusú felfogatásokkal: kotróhoz: egy csapszeges, két csapszeges; csúszókormányzású rakodóhoz: pajzsos • Sokféle fúrószárból lehet választani a különböző anyagokban való fúráshoz. Vídiás élű fúrószár a keményebb köves talajban, akár aszfaltban való fúráshoz. • Pontos ajánlathoz szükségünk van az alapgép típusára, valamint, hogy milyen átmérőben és milyen mélyre szeretne fúrni.
Simex PLB 350 aszfaltmaró, 6-9 t kotrógépre.  Bérelhető, 21.000.- +Áfa/nap
Simex PLB sorozat: aszfaltmaró rakodókotróra, kotrószerelékre • aszfalt-és beton felületek megmunkálása • lengő felfogatással: • könnyű kezelhetőség • stabilitás a mart felületen • sokoldalú használhatóság: vízszintes, függőleges, lejtő felületen • közvetlen meghajtás, alacsony karbantartási költség • rezgésmentes működés • használható alagútban; csatornázásnál; függőleges, lejtő felületeken is

Lánctalpas futómű

BERCO gyártmányú (Thyssen-Krupp csoport tagja, az egyik leghíresebb és legnagyobb gyártómű) és egyéb utángyártott lánckígyókat is szállítunk az ügyfél igényeinek és a gép állapotának megfelelően. Lánckígyó:
• A jó minőségű anyagok ellenőrzött kiválasztásának, felhasználásának, és számítógéppel felügyelt megmunkálásnak, hőkezelésnek köszönhetően (egyenletes keménységű anyag, ezáltal a rendellenes kopások kiküszöbölhetőek) a lánckígyó élettartama jelentősen magasabb, kisebb a gép leállási ideje, nő a hatékonyság és pénz takarítható meg.
• A BERCO által gyártott lánckígyókat (mind az olajos-farkasfogas, mind a száraz lánckígyókat) modern, 3 dimenziós számítógéppel támogatott folyamat (CAD) során tervezik és gyártják.
• A csapszegek és perselyek minőségének kiemelkedő szerepe van a lánc élettartamának alakulásában, ezért a BERCO kiemelt figyelmet fordít ezeknek. Az illesztések és a megfelelő keménységű anyagok használata okán a persely/csapszeg - láncszem közötti kapcsolatok erősek, ezzel is biztosítva a kiemelkedő élettartamot és a legnehezebb körülmények közötti munkavégzést. Minden géphez: Caterpillar, Liebherr, Kobelco, Case, Komatsu, O&K, Volvo, JCB, New Holland, Fiat-Allis, Fiat-Kobelco, Poclain, Hitachi, Hyundai, Atlas, Hanomag, Schaeff, Zeppelin, Sennebogen, stb.

Bővebb információért kattintson ide:
Lánckígyó (és láncpréselés, helyszíni javítás) >>
Mennyiség kiválasztása:
BERCO gyártmányú (Thyssen-Krupp csoport tagja, az egyik leghíresebb és legnagyobb gyártómű) és egyéb utángyártott lánctalpakat is szállítunk az ügyfél igényeinek és a gép állapotának megfelelően. BERCO Lánctalp:
• a számítógép vezérelte gyártási folyamat, az alkalmazott legfejlettebb hőkezelési és fémmegmunkálási folyamatok eredményeként a lánctalp papucsok élettartama kiemelkedően hosszú még a legmostohább körülmények között is.
• Egy, két illetve három bordás lánctalpak, sokféle választék, igény szerint. Minden géphez: Caterpillar, Liebherr, Kobelco, Case, Komatsu, O&K, Volvo, JCB, New Holland, Fiat-Allis, Fiat-Kobelco, Poclain, Hitachi, Hyundai, Atlas, Hanomag, Schaeff, Zeppelin, Sennebogen, stb.

Bővebb információért kattintson ide:
Lánctalp (és a lánctalpak cseréje, helyszíni javítás) >>
Mennyiség kiválasztása:
A lánctalphoz való csavarok közül a gyakoribb méreteket (M14, M16, M18, M20, M22, M24, 1/2", 9/16", 5/8", 3/4", 7/8") a gyors kiszolgálás érdekében raktáron tartjuk.

Bővebb információért kattintson ide:
Lánctalp csavar és anya >>
Mennyiség kiválasztása:
BERCO gyártmányú (Thyssen-Krupp csoport tagja, az egyik leghíresebb és legnagyobb gyártómű) és egyéb utángyártott meghajtókerekeket és szegmenskészleteket is szállítunk az ügyfél igényeinek és a gép állapotának megfelelően. Meghajtókerék, csillagkerék, javítóív és szegmensek: Acélöntvényből készülnek, a fontos geometriai pontokon (és azokon belül külön a fogaknál) különlegesen megerősítettek és egyenletesen kemények. Minden géphez: Caterpillar, Liebherr, Kobelco, Case, Komatsu, O&K, Volvo, JCB, New Holland, Fiat-Allis, Fiat-Kobelco, Poclain, Hitachi, Hyundai, Atlas, Hanomag, Schaeff, Zeppelin, Sennebogen, stb.

Bővebb információért kattintson ide:
Meghajtókerék (helyszíni csere, láncpréseléssel) >>
Mennyiség kiválasztása:
BERCO gyártmányú (Thyssen-Krupp csoport tagja, az egyik leghíresebb és legnagyobb gyártómű) és egyéb utángyártott feszítőkerekeket is szállítunk az ügyfél igényeinek és a gép állapotának megfelelően. Vezetőkerék, feszítőkerék:
• a gyártási folyamat három fő jellemzője: o számítógép- vezérelte tervezés és gyártás, o acél-öntvények használata és o elektromos hegesztés.
• Feszültség-csillapítást és rugalmasságot ad a futóműnek. Minden géphez: Caterpillar, Liebherr, Kobelco, Case, Komatsu, O&K, Volvo, JCB, New Holland, Fiat-Allis, Fiat-Kobelco, Poclain, Hitachi, Hyundai, Atlas, Hanomag, Schaeff, Zeppelin, Sennebogen, stb.

Bővebb információért kattintson ide:
Vezetőkerék (helyszíni csere, láncprésesléssel) >>
Mennyiség kiválasztása:
BERCO gyártmányú (Thyssen-Krupp csoport tagja, az egyik leghíresebb és legnagyobb gyártómű) és egyéb utángyártott alsó görgőket is szállítunk az ügyfél igényeinek és a gép állapotának megfelelően. Kettő illetve négy peremes alsó görgő:
• Futófelületi kopásállóság és keménység, sugárirányú-terhelés bírás, tengelyek és perselyek illeszkedése, tökéletes tömítések - ezek a BERCO görgők jellemzői.
• Karbantartást nem igényelnek hosszú élettartamuk alatt. Alsó görgőből kétperemes és négyperemes kivitel létezik. Minden géphez: Caterpillar, Liebherr, Kobelco, Case, Komatsu, O&K, Volvo, JCB, New Holland, Fiat-Allis, Fiat-Kobelco, Poclain, Hitachi, Hyundai, Atlas, Hanomag, Schaeff, Zeppelin, Sennebogen, stb.

Bővebb információért kattintson ide:
Alsó görgő (helyszíni csere) >>
Mennyiség kiválasztása:
BERCO gyártmányú (Thyssen-Krupp csoport tagja, az egyik leghíresebb és legnagyobb gyártómű) és egyéb utángyártott felső görgőket is szállítunk az ügyfél igényeinek és a gép állapotának megfelelően. Felső görgő:
• Futófelületi kopásállóság és keménység, sugárirányú-terhelés bírás, tengelyek és perselyek illeszkedése, tökéletes tömítések - ezek a BERCO görgők jellemzői.
• Karbantartást nem igényelnek hosszú élettartamuk alatt. Minden géphez: Caterpillar, Liebherr, Kobelco, Case, Komatsu, O&K, Volvo, JCB, New Holland, Fiat-Allis, Fiat-Kobelco, Poclain, Hitachi, Hyundai, Atlas, Hanomag, Schaeff, Zeppelin, Sennebogen, stb.

Bővebb információért kattintson ide:
Felső görgő (helyszíni csere) >>
Mennyiség kiválasztása: