Hidraulikus bontókalapács szerviz, törőfej javítás

Hidraulikus bontókalapács szerviz, törőfej javítás
Márkafüggetlen szakszervizünk hidraulikus bontókalapácsok javítására szakosodott. Harminc év tapasztalattal javítunk törőfejeket, szinte minden típust. Nitrogén feltöltés, bontótüske raktárról, tömítések, perselyezés, stb.

Elromlott a bontókalapácsa? Megjavítjuk! 

Márkafüggetlen törőfej szervizként nem csak az általunk forgalmazott törőfejeket, de szinte minden kalapácstípust javítunk.

Harminc éve napi szinten szedünk szét, rakunk össze, javítunk és újítunk fel hidraulikus törőfejeket. Van benne tapasztalatunk!

Javítással kapcsolatos ügyekben keresse:
Takács István: 06-70/417-1445

 

Javítás és alkatrészellátás a következő típusokhoz

– Montabert, Promove, Krupp, Indeco, Rammer, OSA, Furukawa, Atlas Copco, Italdem, Bobcat, Rotair, Komatsu, JackRam, Euroram, JCB, IMI, Drago, Tabe, Takeuchi, Rotair, Soosan, Socomec, Chicago Pneumatic.

– Nem tudja, milyen típusú kalapácsa van? Hiányzik az adattábla? Méretezze le a tüskét, küldjön fotót a kalapácsról és segítünk! (szerviz@kettengep.hu)

 

Alkatrészek raktáron vagy rövid határidős szállítással

– membrán, bontótüske, dugattyú, vezérlőpersely, tüskevezető persely, ék, ékbiztosító, rezgéscsillapító, hosszú csavar, vázösszefogó csavar, hidroakkumulátor, rugó, tömítéskészlet, stb.

– a saját márkaként képviselt OSA gyártmányú verőfejekhez teljes körű raktári alkatrészellátást biztosítunk a kezdetek óta

 

Törőfej javítás az ügyfelekért

Murphy törvényei szerint minden eszköz akkor romlik el, amikor a leginkább szükség lenne rá (vagyis amikor dolgoznak / dolgoznának vele).
Tudjuk, hogy ilyenkor minden nap számít, ezért több módon is igyekszünk megkönnyíteni ügyfeleink életét:

– a legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, hogy minél rövidebb ideig essen ki a kalapács a munkából;

– szinte minden méretben tartunk bérelhető bontókalapácsot, amit elvihet addig, amíg megjavítjuk az eszközét;

– így nem csak a munkát tudja folytatni, hanem plusz köröket is megspórol magának, hiszen egy helyen el tudja intézni a javíttatást és a kieső eszköz helyettesítését is;

– az egy tonna alatti bontókalapácsokat javítás után kipróbáljuk (erről videófelvétel is készül), hogy kiszűrjük a másodlagos hibalehetőségeket

 

Törőfej javítás Nagytarcsán, felszerelt műhelyünkben

Nagytarcsai műhelyünkben minden eszköz és szerszám rendelkezésre áll, hogy a kisebb – akár száz kiló alatti – törőfejektől az 2-3 tonnás bontókalapácsokig minden típust szét tudjunk szedni, meg tudjunk javítani. A szakszerű javítási munkálatokhoz ugyanis speciális eszközökre van szükség, mint pl. hidraulikus prés, hidraulikus átfolyásmérő, gázfeltöltés eszközei, nyomatéksokszorozó (szorzókulcs), hidraulikus nyomatékkulcs szét- és összeszereléshez, stb.

Szükség esetén gáztöltés nitrogénnel!

 

Tipikus hibajelenségek a bontókalapácsoknál

Itt írtunk arról, hogy melyik hibajelenséget mi okozhatja, és mit kell tenni a különböző esetekben:

–        belassul, legyengül, egyre lassabban üt –>

–        hirtelen megáll –>

–        gyenge, és/vagy rázza a csöveket –>

–        folyik belőle az olaj –> (általában alul, a tüskénél)

–        kitolja a tüskét és nem üt –>

 

Javítással kapcsolatos ügyekben keresse:

Takács István: 06-70/417-1445